2009. január 27., kedd

Sikloernyos V.B. 2. futam


Piloták startolás közben El Penon starthelyröl.

Ma 92 km-es haromszög volt a feladat, nagyon jol mutatott az elorejelzás, csak az alacsony felhöalap okozott problemát.
Egy uj szabálynak köszönhetöen az elsö tiz percben az ablak nyitása után bárki fölszálhatott, utána pedig a tegnapi eredményt vettek alapul a felszállás sorrendjeben. Mivel a tegnapi nulla pontozásom részben startnak köszönhetö, ugy döntöttem élek a lehetöséggel ős fölszállok az elsö tiz percben, a gond csak az volt, hogy ez plusz egy orás repulés volt a startpilon nyitásig. Elégge fáraszto 150 pilotával tölteni egy orát, bojban várakozva a startra. Azonban az ütlet jonak bizonyult hiszen sikerult jol startolni és a távolság 70% ig jol is mentem, a gerinc nyugati vegeben egy kis terepcsabdaba estem es kb. 20 percet vesztettem a kiemelkedéssel lemaradva a bojtol.
Ezutan mar fel ora mulva leszálltam egy rossz és elhamarkodott döntésnek köszönhetöen, 11 km re a céltol. A román csapat többi tagja sem ért célba, Stefan 40km-re a start-tol szállt le, Adi 9 km-re a céltol. Összegezve egy érdekes nap volt, sokat tanultam ugy érzem, és remelem hogy holnap sikerul célba erni mert ideje volna befejezni egy futamot, hiszen mar 14. futamom amin beégek a cél elött.

2 megjegyzés:

  1. Hajra Pisti!
    Toljad neki es a Simi tanacsait probald meg kovetni, hidd el igaza van!!! En is inkabb onalloan szeretek taktikazni es donteni!!! De ez sajna ennel a mezonynel nem jon be, mivel , hogy profik.Olyan ernyod van , hogy a helyedben kovetnem vegig oket es a finisben tolnam parkettan a celig! Konnyu ezt kivulrol mondani!:)
    Udvozlettel Galambos Laci
    u.i.: en sem panaszkodhatom, mert februar 14-tol a Manillai XC-n tolom a szekeret, majd irok!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés